Aktuelno


Duck Travel, turistička agencija, Koče Kapetana 9

Koče Kapetana 9, III sprat
11 000 Beograd, Srbija

pozovite nas
+381(11) 2455-644, 2459-047
pošaljite nam fax
+381 11 3835 754

Rim 155EUR

Polazak: 27.10.2018
Povratak:01.11.2018

1.dan - BEOGRAD – HRVATSKA – SLOVENIJA

Sastanak grupe u 17.30h. Polazak autobusa u 18.00 časova sa dogovorenog mesta. Vožnja kroz Hrvatsku i Sloveniju, sa usputnim zadržavanjima radi odmora.

2.dan - RAVENA – RIMINI

Vožnja kroz Italiju. Odlazak za RAVENU čuvenu po mozaicima. Šetnja gradom kojem su imperatori dodelili ulogu » pratioca Večnog grada « : San Apolinare, San Vitale, mauzolej Gala Placidija... Dolazak u Rimini, bogato italijansko letovalište sa dugačkim peščanim plažama i nizom luksuznih hotela i klubova. Smeštaj u hotel. Odmor. Odlazak u šetnju gradom. Noćenje.

3.dan - RIMINI – SAN MARINO – RIM

Doručak. Izlazak iz hotela. Odlazak u San Marino, šetnja kroz grad - republiku koji je lociran na planini Monte Titano. Nastavak putovanja prema Rimu. Ukoliko vreme dozvoli, moguć odlazak u posetu čuvene fabrike čokoladnih poslastica BACI PERUGINA, pokraj Peruđe. Nastavak putovanja i dolazak u RIM. Smeštaj u hotel. Noćenje.

4.dan - RIM

Doručak. U pratnji vodiča/pratioca, odlazak gradskim prevozom/metroom do centra grada. Fakultativni obilazak Rima – pešačka tura sa lokalnim vodičem: Pjaca Popolo, Fontna di Trevi, Pjaza Espagna, Pjaca Venecija, Pjaca Navona, Panteon, Kampidoljo. Fakultativni izlet sa lokalnim vodičem - Vatikan - najmanja država na svetu i po površini i po stanovništvu. Vatikan je sedište Pape, poglavara Rimokatoličke crkve i izbornog monarha Vatikana. Obilazak unutrašnjosti najveće crkve na svetu, crkve Sv.Petra u kojoj se nalazi čuvena Mikelanđelova »Pijeta«. Razgledanje Sikstinske kapele sa delima Peruđina, Botičelija, Mikelanđela (»strašni sud«). Program se završava na velelepnom trgu ispred crkve koji je uredio Bernini, najznačajniji umetnik italijanskog baroka. Slobodno popodne za individualni obilazak grada. Povratak do hotela metroom/gradskim prevozom. Noćenje.

5.dan - RIM

Doručak. U pratnji vodiča/pratioca, odlazak gradskim prevozom/metroom do centra grada. Fakultativni obilazak ''Antički RIM'' – pešačka tura sa lokalnim vodičem: Koloseum, Foro Romanum, Palatinum. Slobodno vreme. Povratak do parkinga hotela metroom/gradskim prevozom. Polazak za Srbiju iz Rima u večernjim časovima.

6.dan - BEOGRAD

Dolazak u Beograd u predvečernjim časovima i kraj svih usluga..

CENA ARANŽMANA

CENA ARANŽMANA : 155 EURA

NAČIN PLAĆANJA

Plaćanje u 6 mesečnih rata od Maja do Oktobra u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu za efektivu Srpske Banke A.D. na dan uplate.
Maj – 25 €
Jun – 25 €
Jul – 25 €
Avgust – 25 €
Septembar – 25 €
do 19. Oktobra – 30 €

Aranžman obuhvata

 • Prevoz turističkim autobusom prema programu putovanja (A/C, audio i video oprema)
 • Smeštaj u Rimu u hotelu Giuochi Delfici sa 3* na bazi 2 noćenja sa doručkom (doručak - american buffet)
 • Smeštaj u Riminiju u hotelu Playa – Viserbella ili sličnom sa 3* na bazi 1 noćenja sa doručkom (american buffet) Smeštaj u 1/2 i 1/3 sobama
 • Šetnje Ravenom, Riminijem i San Marinom sa pratiocem/vodičom
 • Licencirani vodič/pratilac za sve vreme putovanja
 • Agencijski troškovi organizacije putovanja

Aranžman ne obuhvata

 • Fakultativni izleti i ulaznice (Za realizaciju svakog izleta potrebno je minimum po 35 učesnika): VATIKAN (Lokalni vodič, slušalice, ulaznica za lokalitet) – 40 € Izlet se mora rezervisati i platiti u agenciji, pre polaska na put, kako bi se na licu mesta izbeglo čekanje u redovima
 • RIM (Lokalni vodič, slušalice) – 10 €
 • ANTIČKI RIM (Lokalni vodič, slušalice, ulaznica za lokalitet) – 30 €
 • Karte za gradski prevoz i metro – (dnevna karta – 7 €, pojedinačna karta za 100 minuta vožnje – 1,50 €)
 • Poseta fabrici čokolade BACI PERUGINA – naknadno
 • Grupno međunarodno putno zdravstveno osiguranje - Milenijum Osiguranje: Do 19 god – 375 rsd, od 19 do 75god – 640 rsd, preko 75 god – 1.275 rsd
 • Doplata za jednokrevetnu sobu – 40 € (za 3 noćenja sa doručkom)
 • Gradska turistička taksa – plaća se direktno na recepciji hotela (cene variraju u zavisnosti od mesta i kategorije): Rim – 3,50 € po danu po osobi Rimini – 1,50 € po danu po osobi
 • Individualni troškovi putnika

Napomene

Od 01. Januara 2011. Gradska veća gradova u Italiji ustanovila su boravišnu taksu za svaku prospavanu noć u smeštajnim jedinicama koje se nalaze u okviru granica grada. Taksa se mora platiti od strane korisnika usluga smeštaja, prilikom ček-ina-a na recepciji hotela. (Taksu moraju platiti i vozači, vodiči, pratioci grupa kao i agencijski predstavnici ) Cena boravišnih taksa se kreću od 1 do 5 eur po osobi po noći. (Cena varira od grada do grada) Deca koja su mlađa od 2 godine starosti su izuzeta od plaćanja takse. Prilikom prijave putovanja u agenciji se ostavljaju lični podaci putnika (kopija biometrijskog pasoša).

PROGRAM KALKULISAN NA BAZI MINIMUM 55 PUTNIKA.
U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, organizator zadržava pravo korekcije cene ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre početka putovanja
Organizator putovanja zadržava pravo promene redosleda pojedinih sadržaja u programu usled objektivnih okolnosti

Angažujte turističkog vodiča
Duck Travel, agencija sa kvalitetom i dugogodišnjim iskustvom
Putujte sa Duck-om i postanite naš promote

Podaci na našoj web stranici su informativnog karaktera. Zvanični su samo štampani programi putovanja sa cenovnikom, koji su sastavni deo putovanja i dostupni su Vam u našoj agenciji.

Uz sve programe važe Opšti uslovi putovanja Agencije Duck Travel & T IC. Broj licence OTP 34 od 12.02.2016. za organizovanje turističkih putovanja. Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija.

Top