Sajam


Duck Travel, turistička agencija, Koče Kapetana 9

Koče Kapetana 9, III sprat
11 000 Beograd, Srbija

pozovite nas
+381(11) 2455-644, 2459-047
pošaljite nam fax
+381 11 3835 754

sajam europain polazak: 03.02.2018 / 4 dana avionom, cena: 495EUR

POLAZAK: 03.02.2018.
POVRATAK: 06.02.2018.

1. DAN - BEOGRAD – PARIZ

Sastanak putnika na aerodromu "Nikola Tesla" u 04.45 h. Poletanje za Pariz u 06.35 sati (let JU 310). Dolazak u Pariz u 09.15 sati. Odlazak na sajamsku izložbu EUROPAIN 2018. Smeštaj u hotelu Ibis budget 2* ili B&B Paris 2*. Polazak na panoramsko razgledanje grada: Veliki bulevari, crkva Madlena, Trg Opere, Trg Vandom, ulica Rivoli, Trg Konkord, Burbonska palata, Jelisejska polja, Trijumfalna kapija, Trg Trokadero, palata Šajo, Ajfelova kula, Marsovo polje, Vojna škola, kompleks Invalida sa velelepnom Crkvom kupole, ostrvo Site, katedrala Notr Dam… Slobodno vreme. Noćenje.

2. DAN - PARIZ

Odlazak na sajamsku izložbu.
Mogućnost fakultativne posete muzeju Luvr. Započet kao vojno utvrđenje krajem 12. veka, Luvr je postao kraljevska rezidencija krajem 14. veka. Odlike pravog raskošnog dvorca ukrašenog umetničkim delima dobio je tokom vladavine Fransoa I u prvoj polovini 16. veka. Posle Francuske Revolucije pretvoren je u muzej (1793). Danas, 220 godina posle ustanovljenja, ima reputaciju najslavnijeg i najbogatijeg muzeja u svetu. Poseduje kolekciju od oko 440.000 umetničkih predmeta koju nikada niko nije video u celosti. U osam odeljaka izloženo oko 35.000 eksponata, od praistorije do sredine 19. veka, koje svakodnevno obiđe u proseku preko 20.000 posetilaca. Tokom posete Luvru videće se: temelji prvobitnog Luvra, najpoznatija skulptorska remek-dela antičkog doba "Miloska Venera" i "Nika Samotračka", zatim galerija "Mediči" sa čuvenim Rubensovim ostvarenjima, "Mona Liza" i ga¬le¬rija italijanskog renesansnog slikarstva kao i galerija francuskog slikarstva 19. veka sa monumentalnim kompozicijama. Slobodno popodne. Noćenje.

3. DAN - pariz

Odlazak na sajamsku izložbu.
U popodnevnim satima moguć fakultativni izlet "Versajski dvorac". Ovaj ogromni dvorski kompleks okružen prostranim parkom – najveći i najraskošniji u Evropi - izgrađen je i dograđivan po nalogu i željama Luja XIV ( 1643 – 1715) sa idejom glorifikacije Francuske i njene monarhije. "Kralj sunce" koji je formalno bio na prestolu 72 godine a faktički upravljao Francuskom pet i po decenija, okupljao je u Versaju vrhunske umetnike svoga vremena koji su neprekidno radili na proširenju i ulepšavanju dvorca i vrtova. Od kada je dvor preseljen iz Pariza u Versaj (1682), do Francuske revolucije (1789) ova bogato dekorisana palata sa fasadom od 570 m i oko 1840 prostorija, bila je tokom 18. veka centar apsolutističke vlasti još samo dvojice kraljeva iz dinastije Burbona - Luja XV i Luja XVI. Versajski dvorac je pretvoren u Francuski istorijski muzej (1837) i proglašen delom svetske kulturne baštine, pod zaštitom UNESCO-a. Tokom posete obilaze se: Veliki kraljevski apartmani, Kraljičini apartmani i čuvena "Dvorana ogledala". Povratak u hotel. Noćenje.

4. DAN - PARIZ – BEOGRAD

Napuštanje soba. transfer na aerodrom. Poletanje za Beograd u 10.00 h (let JU 311). Sletanje u Beograd u 12.20 h. KRAJ SVIH USLUGA.

5. DAN - BEOGRAD

Doručak. Napuštanje hotela. Slobodno vreme. Transfer do aerodroma Kemal Ataturk. Poletanje za Beograd sa KK2627 u 16:30h po lokalnom vremenu. Sletanje u Beograd u 17:30h po lokalnom vremenu. Kraj svih usluga.

CENA ARANŽMANA i uslovi plaćanja

CENA ARANŽMANA PO OSOBI: 495 €

Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu za efektivu SRPSKE BANKE A.D. na dan uplate

Aranžman obuhvata

 • Prevoz avionom na relaciji Beograd - Pariz - Beograd (prevoznik AIR-SERBIA)
 • Aerodromske takse
 • Smeštaj u jednom od hotela (10 dana pred polazak će biti definitivno potvrđen hotel): Ibis budget Paris Porte De Montmartre 2 * u dvokrevetnim sobama, Tri noćenja. Lociran u delu Montmartre, 6 km od najužeg centra grada, napr. Jelisejska Polja, Trijumfalna Kapija… Ili u hotelu B&B Hotel Paris Est Bobigny 2* u dvokrevetnim sobama, Tri noćenja sa doručkom. Lociran u predgrađu Pariza, Bobigny, 15 km od najužeg centra grada
 • Svi transferi i razgledanja prema programu se obavljaju kombijem sa vozačem i vodičem
 • Panoramsko razgledanje Pariza
 • Usluge vodiča i vozača
 • Troškovi organizo¬vanja putovanja
 • PDV

Aranžman ne obuhvata

 • Ulaznice za fakultativne izlete i posete (Luvr, Versaj – plaća se ulaznica na licu mesta)
 • Doručak – 6,5 € po danu. Plaća se u hotelu na licu mesta. Hotel Ibis budget Paris Porte De Montmartre 2*
 • Ulaznice za sajam:
  Ukoliko se ulaznica plaća na licu mesta, cena iznosi 50€ i na jednu ulaznicu se mogu registrovati dve osobe, Takođe je cena ista ako se registruje i samo jedna osoba. Ukoliko odlučite da posetite sajam u našoj organizaciji, nudimo Vam specijalan popust za ulaznicu za sve dane trajanja sajma u iznosu od 17€ po osobi! Registraciju u tom slučaju vršimo mi.
 • Individualni troškovi putnika
 • Osiguranje lica za vreme putovanja i boravka u inostranstvu – 417 rsd (Milenijum Osiguranje – pokriće 30.000 €)
 • Doplata za jednokrevetnu sobu

Napomene

Cene avio karata i aerodromskih taksi su podložne promenama.

Program kalkulisan na bazi 8 putnika.
Organizator putovanja zadržava pravo promene redosleda pojedinih sadržaja u programu usled objektivnih okolnosti.

Angažujte turističkog vodiča
Duck Travel, agencija sa kvalitetom i dugogodišnjim iskustvom
Putujte sa Duck-om i postanite naš promote

Podaci na našoj web stranici su informativnog karaktera. Zvanični su samo štampani programi putovanja sa cenovnikom, koji su sastavni deo putovanja i dostupni su Vam u našoj agenciji.

Uz sve programe važe Opšti uslovi putovanja Agencije Duck Travel & T IC. Broj licence OTP 34 od 12.02.2016. za organizovanje turističkih putovanja. Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija.

Top